Història

Fem una mica d’història...

Els nostres orígens es remunten a l’any 1910, quan la nostre primera generació va començar en el món del pa de manera totalment artesanal, portant un petit forn a la vila on vivien. Pels volts de l’any 1965, van començar la recerca de noves projeccions i van afegir a la seva línia de producció els pastissos i la brioxeria.

Anys més tard es munta la primera fàbrica industrial de pa, pastisseria i brioxeria, amb l’objectiu de introduir-se a la hostaleria. Arran de l’acceptació que varen tenir, la demanda va anant creixent considerablement i és van anant obrint nous camins per poder satisfer les necessitats dels seus clients. Van crear la primera producció de vol-au-vents i com a conseqüència van situar-se a la costa brava, costa blanca i costa daurada.

 

Forn de pa iNVERCO

En els darrers anys ens hem anant adaptant als nous temps i tecnologies; sempre respectant, però, els  mateixos mètodes tradicionals i artesanals dels nostres abans passats, valors pels quals ens ha fet consolidar-nos en el temps i mantenir vigent les nostres arrels.

La nostre missió és anar treballant dia a dia per oferir en tot moment un servei de màxima qualitat i complaure les necessitats dels clients en el present i en el futur.

 

Forn De Pa Inverco. Eduard Toldrà, 4 17411 Vidreres - Girona. T.972 875 142

 

Inversora i Comerç Vidreres, SA.